♥ Semoga awak sentiasa dalam jagaan Allah ♥

Saturday, 5 September 2015

Sultan Brunie

Harini hari terakhir berjalan sakan di Brunie untuk trip kali ini memandangkan esok dah nak balik Sepang . Sudah 11 hari disini . Tadi sedang sakan begambar didepan istana tiba2 pakcik polis bagitahu :

"tunggu la lagi setengah jam . Kebawah duli nk keluar  kejap lagi"

Happy giler sebab ramai je pelancong datang bergambar depan istana tapi  dia tegur kami waktu kiteorang nak gerak balik . Maka seketul  nada ni yang tak habis2 puji sultan selama 2minggu ni gigih tunggu nak tengok . (At least sebelum balik Malaysia dapat tengok sultan yang aku kagum depan mata)  . Ya tuhannn . Punya happy dan tergamam tengok sultan . Tangan pegang kamera tak mampu tekan snap haa sebab tergamam sangat . Sultan siap senyum manis dan lambai tangannn . Aduhai sampai saat aku taip ni masih rasa zouq tahuu. Cuma sedih sikit tak dapat bergambar dengan sultan T__T . Sultan ni punya humble siap drive sendiri tahuu . Kalau baginda nak beli apa2 pun mesti beratur macam rakyat lain . Punya payah nak jumpa pemimpin macamni bagi aku . Moga aku dapat bergambar disisi Sultan Hassanal Bolkiah (Sultan Brunie) satu masa nanti . Moga Allah merahmati pemimpin yang baik2 . Jumpa lagi Brunie .

No comments:

Post a Comment